Jordорди Гименез

Координатор во Соја де Мек од 2013 година и уживање во производите на Apple со сите свои јаки и слаби страни. Од 2012 година кога влезе првиот iMac во мојот живот, никогаш порано не сум уживал толку многу во компјутерите. Кога бев помлад, користев Amstrad, па дури и Comodore Amiga за играње и нескопосништво, така што искуството со компјутери и електроника е нешто што ми е во крвта. Искуството стекнато со овие компјутери во текот на овие години значи дека денес можам да ја споделам мојата мудрост со останатите корисници, а исто така ме држи во постојано учење. Twitterе ме најдеш на Твитер како @jordi_sdmac

Januaryорди Гименес има напишано 5990 статии од јануари 2013 година