iOS 9 или Jailbreak, што да правам?

iOS 9 или Jailbreak, не сте сигурни што да направите? Не грижете се, во Applelizados ќе ви дадеме рака во вашиот избор. Овде можете да знаете што е најдобро за вас

Врски за преземање на iOS 9

Сега можете да ги преземете бета-верзиите достапни за iPhone и iPad преку врските за порој од следната објава

Летечки iPhone 6 Plus

Од веб-страницата ракутен ја добиваме понудата што сите сакавме да ја видиме некое време, уред за најнов модел со 25% попуст

Apple Watch, ранлив на крадци

За разлика од iPhone или iPad, на Apple Watch нема заклучување за активирање, што го прави особено привлечно за крадците.

Дали сакате маичка од Apple?

Дали сакате да имате официјална маичка на „Епл“ од оние што ги носат вработените во продавницата? Ние ви кажуваме каде да го набавите