Епл, можно е да умреш од успех?

Понекогаш се чини дека огромниот успех на „Епл“ му дозволува да стори нешто како што се покачување на цените без да реновира ништо.

Камче се соочува со Apple Watch

Pebble го ажурира својот паметен часовник со новиот Pebble Time, комплетен внатрешен и надворешен редизајн со кој треба да се соочиме со Apple Watch

глас-о-график

Apple ја открива приказната зад својата нова реклама „Песната“

За време на викендот, Епл објави прилично потресна божиќна реклама наречена „Песната“, која се фокусира на жена која пронајде стар запис на нејзината баба како му пее aубовна песна на нејзиниот дедо, која подоцна се збогати со вашиот сопствен вокал и музички придружници користејќи ја „Епл“ алатки.

AMPY, најзелениот полнач за iPhone и iPad

Ние го учиме полначот што ја користи енергијата што ја создаваме при одење, трчање или возење велосипед. Рутини на секојдневниот живот.

Најдобрите клиенти за FTP за Mac

Зборуваме за најпознатите FTP клиенти за Mac, без разлика дали се платени или во нивната бесплатна верзија. Тие вклучуваат линкови за преземање.

Селфи стап за iPhone или Android

Не дозволувајте вашите фотографии да изгубат квалитет поради немање селфи стап за вашиот iPhone или Android

Откриени нови грешки во iPhone 6 Plus

Нови грешки му се закануваат на iPhone 6 Plus на Apple: падови, рестартирање ... се појавуваат во модели од 128 GB со 700 апликации или повеќе