Android Wear, спуст и без сопирачки

Најновото движење на платформата Android Wear не поканува оптимизам, бидејќи главниот инженер на оваа платформа само што најави заминување.

Сјаен ремен за Apple Watch

Постојат датуми кога многу луѓе излегуваат на деловни вечери, имаат специјални состаноци или исто како ...

Нова најава за Apple Watch Series 2

Пред неколку часа, во претходниот напис ви ги покажав трите нови реклами што Apple ги објави на својата страница ...

Одг Оди Топ

Покемон Го за Apple Watch ќе доцни

Во моментов се чини дека апликацијата Pokémon GO за Apple Watch сепак ќе мора да почека неколку дена, можеби до следната година