готвач

Бета 5 за watchOS 2.2 е тука

Продолжуваме со серијата бета верзии и Apple ја објави петтата бета верзија на watchOS попладнево ...

Јас сум од логото на Мек

iMac со ретина дисплеј, USB-C како стандард, футроли iMac во стилот на хрчак, многу специјален Apple Watch и многу повеќе. Најдоброто од неделата во СојдеМак

iMac со ретина дисплеј, USB-C како стандард, футроли iMac во стилот на хрчак, многу специјален Apple Watch, нова веб-страница на Apple и многу повеќе.

Јас сум од логото на Мек

Продолжување од 30 дена за Грците, Apple Pay во Велика Британија, создадете икони за вашиот компјутер, нови iPod-и и многу повеќе. Најдоброто од неделата на СојдеМак.

Продолжување од 30 дена за Грците, Apple Pay во Велика Британија, создадете икони за вашиот компјутер, нови iPod-и и многу повеќе. Најдоброто од неделата на СојдеМак.