Од екранот на кино Apple. Дел 2

Продолжувајќи со претходниот пишан документ, продолжуваме да ги споредуваме ЛЦД и ЛЕД-екраните, бидејќи проблемот што нè засега ...

Од екранот на кино Apple. Дел 1

Овој нов екран од „Епл“, е екран што монтира ЛЕД панели (Диода што емитува светлина), малкумина директни ривали прават, ...

XStand, говорница за вашиот Mac

Mobis Technologhy имаше одлична идеја кога го прошири својот асортиман на подвижни подвизи, овој пат ќе зборуваме за една ...

Нова безжична тастатура на Apple за iMac

Минатиот месец беше претставена ултра тенка тастатура за iMac направена од алуминиум, а за возврат беше претставена и безжична верзија со исти размери и со доста интересни карактеристики.

Кули навлаки за MacBook Air

Be.ez претстави нови корици за MacBook Air, кои навистина изгледаат прилично добро, прилично елегантно, но со ...