macOS Биг Сур

Објавен е MacOS Big Sur 2 бета 11.1

Бета-верзијата на macOS Big Sur сега е достапна за програмерите. Кон тоа се додаваат промени и подобрувања во стабилноста и безбедноста.

Биг Сур

Објавен бета 3 MacOS Big Sur

Новата бета верзија на macOS Big Sur покажува некои промени во дизајнот на системот, како што е контроверзната икона за батеријата

Биг Сур

Биг Сур не е само естетска промена

Во Биг Сур имаме новости во сите свои точки, тој е различен оперативен систем. Подобрувањето во инсталацијата на системот е уште една точка што ја споменува Apple