рекламирање
остров на мајмуни за iPhone

Островот на мајмуните: како да уживате во оваа авантура на вашиот iPhone

Дали го знаете островот на мајмуните? Оваа откачена авантура од осумдесеттите од LucasArts е класична авантуристичка игра со точки и клик што ги постави темелите…

Ознаки од категоријата