vGuru видео плеер, достапен за само 1 евро

Ако барате алтернатива на VLC, можете да го искористите попустот што го нуди апликацијата vGuru, апликација што за ограничено време можеме да ја купиме за само 1,09 евра

Создадете забавни композиции со Collage Maker

Создавањето колажи од нашиот Mac е многу едноставна задача благодарение на апликацијата Collage Maker, апликација која ни нуди широк спектар на рамки и позадини за да ги создадеме.

Прилагодете ги вашите документи со Elements Lab

Кога креирате документи, секогаш кога е можно, вклучувањето слики или графики ќе го направи читањето многу попријатно, се додека апликацијата „Благодарение на лабораторијата на елементите“, можеме да ги прилагодиме нашите документи со голем број класифицирани слики по категории.

Забрзајте ги интернет пребарувањата со брзање

Кога станува збор за пребарувања на Интернет, на располагање имаме голем број прелистувачи. Да, обично не Благодарение на апликацијата брзање, можеме да пребаруваме на Интернет брзо и лесно без постојано да го отвораме прелистувачот.

Додадете црна лента на која било слика лесно со Black Out

Кога станува збор за уредување фотографии, на едноставен и некомплициран начин, Прегледот, вклучен природно во macOS, е еден од најдобрите Ако обично сте заинтересирани да покриете одредени делови од сликите што ги објавувате на социјалните мрежи или ги споделувате од други медиуми, Black Out може да биде многу корисен.