Избришете ги луѓето или предметите што останале од вашите фотографии со Inpaint 7

Благодарение на апликацијата Inpaint 7, можеме лесно да отстраниме кој било предмет или личност што се наоѓа на нашите фотографии, без да прибегнуваме кон уредување апликации како што се Фотошоп или Пикселматор.

Слушајте ја омилената станица на вашиот Mac со Radium - Совршено Интернет радио

За да слушаме музика на Mac, можеме да користиме различни апликации достапни во продавницата за апликации Mac. Од сите достапни, Радиум е тој што најмногу се истакнува поради големиот број на опции што ни се достапни.

Знајте какви било информации за вашите датотеки со која било датотека

Ако имате потреба периодично да пристапувате до деталите за вашите или други датотеки, апликацијата Било датотека, достапна за Mac, може да биде апликацијата што ја баравте за да го забрзате овој процес на добивање информации.

Дознајте и подобрете го пишувањето со Type Right

Учењето за пишување, или самоук или во академија, е процес што сите мора да го направиме ако имаме намера да работиме со компјутери, за да ја подобриме нашата брзина кога пишуваме.

Удобно снимајте ги вашите гласовни белешки со Tab Voice Recorder Pro

Ако сакаме да зачуваме говорни белешки, комплетни разговори, конференции, часови или која било друга ситуација што може да се обезбеди, и ако сакате едноставна апликација, Tab Voice Recorder може да биде апликацијата што ја барате.

MiniPlay за iTunes и повеќе ни овозможува во секое време да знаеме која песна се репродуцира и ја контролира репродукцијата на iTunes

Благодарение на MiniPplay за iTunes, можеме да знаеме каков е насловот на песната што се репродуцира, како и да ја контролираме репродукцијата без да имаме пристап до iTunes или Spotify

DaisyDisk се продава 24 часа

Ова е една од оние апликации за кои веќе зборувавме претходно во Јас сум на Mac.И работата е ...

Додадете заеднички воден жиг на вашите слики со Големиот фотографски воден печат

Благодарение на апликацијата Bulk Photo Watermak, можеме заеднички да додадеме секаков вид воден жиг на нашите омилени фотографии пред да ги споделиме на социјалните мрежи или да ги поставиме на Интернет.

Уживајте во пишувањето со Liquid - Автор

Апликацијата за течност | Авторот ни овозможува да уживаме во пишувањето брзо, лесно и без одвлекување внимание, идеално за оние кои сакаат да пишуваат