рекламирање
Јас сум од логото на Мек

Главна точка во септември 2016 година, нови MacBooks, парична казна за милионери за Apple, безбедносно ажурирање и многу повеќе. Најдоброто од неделата во СојдеМак

Доаѓаме до недела пред следниот Apple Keynote што ќе се одржи на 7 септември, ...