Стави на Mac

Како правилно да се стави на Mac?

Многумина се прашуваат како да се стави на Mac и во нашиот блог ќе ги посочиме методите што можете да ги користите за да го постигнете тоа.

Како да ги вратите фотографиите во iCloud?

За да знаете како да ги вратите фотографиите во iCloud, ве покануваме да ја прочитате нашата содржина бидејќи го имаме потребниот водич за да ја постигнете оваа задача.

iPhone 12

Како да споделите Wi-Fi од iPhone

Ако сакате да се поврзете со вашиот iPhone за да ги искористите вашите мобилни податоци, тука ќе ги најдете сите достапни методи

Епл подкаст

Кратенки за тастатура за апликацијата macOS Podcast

Ако сте редовен корисник на подкасти на „Епл“ и исто така сте навикнале да користите кратенки на тастатурата, можеби ќе ве интересира да ги знаете оние што ви ги покажуваме во оваа статија