Зошто мојот Mac нема да спие?

Ако имате проблеми со спиењето на вашиот Mac, ние ви даваме неколку совети за тоа што може да биде причина и да го решиме.

13-инчен MacBook Pro Retina

Што е Сидија?

Со Jailbreak и Cydia можете да го прилагодите вашиот iPhone, iPad или iPod Touch со оние функции и одлики што копнеете

Најдобри рецепти на IFTTT за iOS (I)

Заштедете време за себе и станете попродуктивни со автоматизирање на активности што ги правите секој ден со IFTTT за iPhone и iPad

Како да го смените екранот во iPhone 5

Дали вашиот екран е оштетен или дали сте го испуштиле вашиот iPhone и дали е расипан? Ние ви покажуваме чекор по чекор како да го смените екранот на вашиот iPhone 5

Како да го ресетирате iPhone

Денес ние ве учиме на Applelizados да го рестартирате или вратите iPhone-от во само еден чекор и без оглед на моделот

Управувајте со услугите за локација во Safari

Ние ви покажуваме како можете да управувате со услугите за локација во Safari за ресетирање, негирање или дозволување на одредени веб-страници да ја контролираат вашата локација.

Како да знаете iPhone imei

Во денешното упатство ви покажуваме различни начини да го познавате iPhone imei, без разлика дали го имаме при рака или не.

Како да го смените Apple ID

Упатство за објаснување како да го смените вашиот Apple ID со целосна безбедност и во неколку и многу едноставни чекори