Откријте ја патеката на сликата што ја користите како позадина на работната површина

Ние ви покажуваме како да знаете каде OS X ја лоцира датотеката со слика што ја користите како позадина на работната површина и дека повеќе не знаете каде е, ако сте ја избришале или што сте направиле.

Обнова на OS X

Повеќе заштита за вашиот Mac Веќе знаеме дека системот Mac OS X е многу безбеден и дека скоро ...

Гестови на Волшебната трака

Гестови што можат да се изведат кога со Magic Trackpad се работи во OSX за мноштво дејства што не можат да се направат без него.

Музички колекции во iTunes

Дозволете им на сите кориснички сметки на вашиот Mac да пристапат до музиката на вашиот хард диск што припаѓа на музичките колекции што ги имаат другите корисници.