Преглед

Како да потпишете документ со Mac Preview

Дали треба да потпишувате документи преку вашиот Mac? Тука ви покажуваме како да ја користите апликацијата „Преглед“ што ја имате на сите компјутери на Епл

Јас сум од логото на Мек

Новиот Apple Watch престанува да работи во Кина, новата бета верзија на macOS High Sierra, навестувањата за новиот iMac Pro, новиот Apple TV 4K и многу повеќе. Најдоброто од неделата сум од Мек

Здраво пријатели! По повеќе од еден месец отсуство во компилацијата во неделите, се враќам со обновена енергија ...

mac_mini

Mac Mini не е мртов, да живее Mac mini

Тим Кук на е-пошта преку е-пошта му потврдил на корисникот дека Епл работи на обновување на Mac mini, но не дава повеќе детали.

јаболко-плати

Apple Pay ќе слета во Шведска

Според веб-страницата „Мак Про“, Шведска ќе биде следната земја што ќе ја понуди технологијата за безконтактно плаќање на „Епл“, наречена „Епл плати“.

Епл подкаст

Подкаст 9 × 05: Смена на проблеми

Тимот на Актуалвадид Ајфон и Соја де Мек повторно се состанаа да разговараат за најновите вести поврзани со Епл и неговата околина.