Големите разлики помеѓу iPhone 6 и iPhone 6S

Ако сеуште се сомневате помеѓу купување на новиот iPhone 6S или 6S Plus, или купување iPhone 6, тука ви ги покажуваме големите разлики за да можете да изберете

Како да цртате белешки со iOS 9

Откријте ги новите карактеристики на апликацијата Белешки во iOS 9 и научете како да креирате Белешки со цртежи и ракописен текст