Процесор на АРМ

Повеќе гласини за MacBook со АРМ

Процесорите на АРМ продолжуваат да звучат гласно меѓу гласините, но нема ништо конкретно за нивната официјална имплементација во MacBook

Удари во моќност 4

Шефот на Apple Music ќе биде шеф на Beats

На 30 април, сегашниот шеф на „Битс“ ќе му ја препушти својата позиција на сегашниот шеф на „Епл музика“, Оливер Шусер, кој доаѓа со многу нови енергии и идеи.

Епл подкаст

Подкаст 11 × 31: Ретро е во мода

Споделуваме со сите вас уште една епизода од „Епл“ подкастот во која разговараме и радуваме како и секогаш, не пропуштајте ја.

Сесиите „Денес кај Apple“ од дома

Денес на Apple се активираат намалени сесии во видео формат. Во нив можете да научите трикови и да го подобрите корисничкото искуство со вашите уреди

Apple планира да го купи NextVR

Apple планира да ја купи компанијата NextVR специјализирана за висококвалитетни видео преноси и виртуелна реалност

AirPods Pro црно

Ова би биле AirPods во црно

AirPods и AirPods Pro во црно се чини дека не спаѓаат во сегашните планови на Apple. Вака овие AirPod би биле во црно

Моќни удари4

Протекоа нови слики од Powerbeats4

Германски медиум ги објави првите слики за тоа како ќе изгледа Powerbeats4, со дизајн многу сличен на Powerbeats Pro.Тие ќе бидат достапни во 3 бои.