рекламирање
Јас сум од логото на Мек

Крај на поддршката за Виндоус 7, книгата Да станеме Стив sобс, појавата на Фантастикал 2 и многу повеќе во ... Најдоброто од неделата на СојдеМак

Уште една недела повторно сме со вас со овој конкретен пост каде што се обидуваме да ги собереме сите најистакнати вести ...