Номадски воздушни тагови

Nomad Rugged Pet Tag и Rugged KeyChain за AirTags

Во други прилики, видовме додатоци на Номад за други уреди на „Епл“ и сега се чини дека тие се фокусирани на „Етикетите“

AirPods Max сега е на продажба

Ажурирање на фирмверот AirPods Max

AirPods Max ја добиваат својата втора верзија на фирмвер во која наводно може да се реши проблемот со потрошувачката на батеријата

Macs со M1

Година на М1 на Mac

Apple го направи својот пат изминатава 2020 година со Macs и M1, 2021 година несомнено ќе биде нејзината година