рекламирање
MacBook Air

Стратешката анализа вели дека Apple испорача 6,5 милиони преносни компјутери во четвртиот квартал од 3 година благодарение на MacBook Air

Според Strategy Analytics, проценките за испораките на лаптопите на Apple се прилично добри. Во овој случај, ...