Ресетирајте го iPhone

Ако го продадете вашиот iPhone или мора да го испратите до техничката служба, ние ќе ви покажеме како да ја избришете целата содржина или да го вратите iPhone во фабриката.

РА Врв

AR станува реалност во Apple

Тоа беше јавна тајна. И една од работите што најмногу ја очекуваат развивачите и потрошувачите на брендот ...

Колку ќе траат батериите iPhone 7 и 7 plus?

IPhone 7 ќе пристигне со многу повеќе батерии, како Apple Watch 2. Се чини дека во овој главен момент силната точка ќе биде во времетраењето и перформансите.

Големите разлики помеѓу iPhone 6 и iPhone 6S

Ако сеуште се сомневате помеѓу купување на новиот iPhone 6S или 6S Plus, или купување iPhone 6, тука ви ги покажуваме големите разлики за да можете да изберете

Екран «iPhone 6S» наспроти iPhone 6

Настанот „Епл“ се приближува таму каде што се шпекулира дека ќе биде претставен нов мобилен уред и го споредуваме екранот на новиот „Ајфон 6С“ со сегашниот.