рекламирање
Приходи од јаболко

Според првите податоци, се чини дека корисниците би ја добиле антимонополската битка против Apple, морајќи да ги намалат своите провизии од App Store и iTunes

Како што веројатно веќе знаете, неодамна беше отворен случај со монопол поради провизиите што Apple во моментов ги презема ...

Приходи од јаболко

Врховниот суд на Соединетите држави ќе го сослуша Apple пред жалба против монопол за комисиите во апликациите

Веројатно, од време на време, сте забележале дека одредена апликација е поскапа во оперативните системи како што се ...