рекламирање
iMac M1 Пинк

Рос Јанг вели дека ќе видиме 27-инчен мини-LED iMac на почетокот на 2022 година

Рос Јанг, извршен директор на Консултантите за снабдувачки синџири го поправи својот претходен коментар на социјалната мрежа Твитер, започнат пред ...