imac

24-инчна iMac недела

Оваа недела корисниците кои купиле слика на датумот на објавување, ќе започнат да ја примаат дома

Новите гласини навестуваат дека Apple може да објави само MacBook или iMac за игри

Редизајн на IMac и за WWDC?

Повеќе гласини за можниот нов iMac со обновен дизајн за следниот главен во Apple, во овој случај оној што претходи на неделата на WWDC

иМек

Не е добро време да купите iMac

Ако размислувате да купите iMac оваа година, најдобро што можеме да сториме е да почекаме уште малку за да видиме дали Apple ги обновува

Држач за iMac до 27 инчи

IMac отсекогаш бил компјутерот што стотици илјади луѓе го имаат на своите работни маси. Тоа е повеќе од ...

За што се залага i iMac?

Познатото јас пред производите на компанијата, со текот на времето стана синоним за Apple. Но

Јас сум од логото на Мек

iMac со ретина дисплеј, USB-C како стандард, футроли iMac во стилот на хрчак, многу специјален Apple Watch и многу повеќе. Најдоброто од неделата во СојдеМак

iMac со ретина дисплеј, USB-C како стандард, футроли iMac во стилот на хрчак, многу специјален Apple Watch, нова веб-страница на Apple и многу повеќе.

Ажурирајте iMac G4 20 with со Ајви Бриџ

Модер го надградува својот iMac G4 базиран на PowerPC за да инсталира процесор Intel заснован на платформата Sandy Bridge за да инсталира Mountain Lion.

iMac 27 расклопуван

Ова е 27-инчниот iMac внатре

27-инчниот iMac претставен на 23 октомври започнува да стигнува до првите клиенти пред крајот на 2012 година и тие нè воодушевуваат со негови фотографии.

iMac 2012 година

Ова е новиот iMac внатре

Се појавуваат првите слики од расклопената iMac 2012 година за да можеме да ги видиме компонентите што ги користи Apple и користениот систем за ладење.