Руја

Руја, игра загатка што ќе ве изненади

Руја не само што е различна игра загатка, бидејќи исто така нè повикува да се опуштиме и да медитираме благодарение на неговиот фантастичен саундтрак.

Mac Game BoderLands

BoderLands 3 сега достапни за Mac

Реномираната игра BoderLands 3 сега е достапна за купување и преземање за нашите Mac, бидејќи е компатибилна со macOS Sierra наваму

Пет нови игри во Apple Arcade

Apple додаде пет нови наслови во колекцијата Apple Arcade. Од многу оригинални игри со музика до борба против роботи

Крадец

70% попуст на Mac Game: Thief Master Edition

Feral Interactive ја намалува цената на играта ветеран Thief за 70%. Сега можете да го набавите за вашиот Mac за нешто помалку од 10 евра

Од „Epic Games“ тврдат дека не го подготвуваат објавувањето на „Fortnite“ за „Apple TV“

Fortnite стана најуспешна игра досега оваа година, не само на платформата iOS, каде што беше достапна веќе некое време. Се чини дека сè укажува на тоа дека следното ажурирање на Fortnite за iOS конечно ќе понуди компатибилност со Apple. Контролери за ТВ и игри .

Придружете се на буквите за да формирате зборови со Word Wow и ослободете го црвот

Во последниве години, видовме како се зголемува бројот на игри со Mac кои имаат високи побарувања и покрај фактот што некои Ако бараме обична игра за да се забавуваме од време на време, Word Wow може да биде играта што сте бараат

DiRT релито достапно на Mac App Store за само 17,99 евра за ограничено време

И покрај тоа што се чини дека десктоп платформата на Apple не привлекува голем број развивачи поради графички ограничувања, од еднаш во некое време ако очекувавте дека DiRT Rally ќе падне во цената на Mac App Store, имате среќа како за неколку дена можеме да го добиеме по половина цена