Топ 10 бесплатни игри за Mac

Неделата ја започнуваме во Соја де Мак со избор на 10-те бесплатни игри за Мек најпопуларни меѓу корисниците. Откријте ги!

Низ целиот свет од вашиот Mac

Низ целиот свет од вашиот Mac

80 дена е неверојатна интерактивна игра за Мек според романот Околу светот за осумдесет дена од lesил Верн, и не можете да ја пропуштите

4 неверојатни игри во кои сега можете да уживате на вашиот Mac

Најдобрите игри за 2016 година за Mac

Денес ви го донесовме изборот на најдобри игри за 2016 година за Mac направени од самиот Apple и внимавајте! Бидејќи некои се на половина цена

Outивот на јутубери

Youtubers Life достапен на Steam за Mac

Youtubers Life е достапен во неговата верзија Early Access, во која видео играта меша танкурни жанрови и живот симулатор во кој ќе мора да станете најголемиот видео-блогер во историјата

Детали за специјалната истрага: Раката што се храни

Детали за специјалното испитување: Раката што се храни (целосно), бесплатно за ограничено време

Со „Детали за специјалната истрага: Раката што се храни (целосна)“ ќе ја ставите својата среќа во истрагата за кривично дело, ќе го решите случајот и ќе го фатите криминалецот во оваа збунувачка игра со скриен предмет.