mac_mini

Блумберг известува дека ќе видиме Mac mini за професии оваа година

Ако се исполнат постојаните гласини за обновување на опремата за Mac, за неколку месеци опсегот на Mac е целосно обновен, што не се случи во извештаите на Bloomberg дека ќе видиме Mac mini за професии оваа година, со значително зголемување на цената. Featureе има грмотевици 3