Здраво на Snapheal PRO

Ви го претставуваме првиот преглед на идната апликација Snapheal PRO што ќе се најде во продажба следниот септември за OSX

Бесплатна надградба на OS X Mavericks?

Сосема е изводливо прашање со оглед на еволуцијата на iOS и одржувањето на цената во последователните ажурирања во OSX. Дали ќе стане бесплатно?

Слики заштитени со Watermark FX

Апликација за Mac со која лесно можете да ставите водени жигови и водни линии за да ги заштитите сликите што ги поставуваме на мрежата.

Музички колекции во iTunes

Дозволете им на сите кориснички сметки на вашиот Mac да пристапат до музиката на вашиот хард диск што припаѓа на музичките колекции што ги имаат другите корисници.

Копчето или опцијата "Alt" во OS X

Откриваме за што служи копчето Alt или Option на Mac. Кои тајни ги крие овој клуч? Не пропуштајте затоа што ви овозможува пристап до многу функции.

Конфигурирајте ги пораките во OS X

OS X ни дава можност да го користиме нашиот Mac за испраќање и примање пораки користејќи разни сметки за е-пошта и телефонски броеви како идентификатори.

6 едноставни трикови за Safari

Safari е мајчин прелистувач на OS X. Со овие едноставни трикови, неговата употреба е многу полесна и ќе добиете повеќе од овој одличен прелистувач.