iPhone 12

Како да споделите Wi-Fi од iPhone

Ако сакате да се поврзете со вашиот iPhone за да ги искористите вашите мобилни податоци, тука ќе ги најдете сите достапни методи

Преглед на технологија за Safari

Apple го објави Safari Technology Preview 132

Сега е достапна новата верзија на експерименталниот прелистувач на Apple, Safari Technology Preview. Во овој случај, достигнува верзија 132