Кога некоја апликација на Mac престане да реагира, принудете ја да се затвори со оваа едноставна кратенка за тастатура

Ако некоја апликација престане да реагира и топчето на плажа се појавува да се врти нон стоп, ние ќе ви покажеме кратенка за тастатура за да го принудите процесот да се затвори

Јас сум од логото на Мек

iMac со ретина дисплеј, USB-C како стандард, футроли iMac во стилот на хрчак, многу специјален Apple Watch и многу повеќе. Најдоброто од неделата во СојдеМак

iMac со ретина дисплеј, USB-C како стандард, футроли iMac во стилот на хрчак, многу специјален Apple Watch, нова веб-страница на Apple и многу повеќе.

Јас сум од логото на Мек

Продолжување од 30 дена за Грците, Apple Pay во Велика Британија, создадете икони за вашиот компјутер, нови iPod-и и многу повеќе. Најдоброто од неделата на СојдеМак.

Продолжување од 30 дена за Грците, Apple Pay во Велика Британија, создадете икони за вашиот компјутер, нови iPod-и и многу повеќе. Најдоброто од неделата на СојдеМак.