рекламирање
Јас сум од логото на Мек

Можно спојување на iOS и OSX, USB-C кабли, екосистемот на Apple, приклучок за Apple Watch, куќиште Siri Remote и многу повеќе. Најдоброто од неделата сум од Мек

Уште една недела сме со вас со нашата класична компилација од најдобрите во неделата во Соја де Мак.