"Foto's gedeeld op iCloud" is ingeschakeld in macOS High Sierra

De Photos-applicatie die we standaard in macOS High Sierra hebben, bevat veel nieuwe functies en enkele andere verrassingen. De applicatie heeft meer functies, of deze zijn op het eerste gezicht te vinden, toen je in de macOS Sierra-versie ernaar moest zoeken om bepaalde parameters te bewerken. De look en feel doet denken aan specifieke fotobewerkingsprogramma's voor Mac, zoals het bekende PhotoScape X. Maar als je er niet genoeg van hebt, opent Photos zich voor extensies van andere applicaties. Zoveel toegevoegd, dat ook activeert standaard de functie Gedeelde foto's in iCloud, tenminste als je helemaal opnieuw installeert.

Deze functie slaat alle albums op die we met vrienden en familie op onze Mac hebben gedeeld. Het is een erg interessante en comfortabele functie om te gebruiken, maar het neemt veel ruimte in beslag. In mijn geval, ongeveer 50 albums, op mijn Mac, namen ze iets meer dan 7 GB in beslag. Ik gebruik deze functie op de iPhone, omdat ze zijn opgeslagen in de Apple-cloud, maar ik heb het uitgeschakeld op de Mac. Bij het installeren van macOS High Sierra is iCloud-foto's delen standaard ingeschakeld. 

Om te controleren of deze functie is geactiveerd:

  • U moet toegang hebben foto's, toegang voorkeuren van de taakbalk linksboven.
  • Vervolgens ziet u het iCloud-symbool, door erop te klikken, zullen we zien hoe het verschijnt als de laatste optie Foto's gedeeld op iCloud. 

Als u de optie heeft aangevinkt, kunt u twee dingen doen. Weet allereerst welke ruimte de gedeelde foto's innemen. Ervoor:

  • je moet zoeken naar de map die zich in dit pad bevindt: ~ / Library / Containers / com.apple.cloudphotosd.
  • Geen paniek, je hoeft alleen maar naar Finder te gaan en in de taakbalk op te drukken Ir en toen Ga naar map ... en kopieer en plak het bovenstaande pad.
  • Selecteer de map Cloudphotosd en druk op cmd + i om de mapinformatie te openen.

Het tweede kenmerk dat verschijnt, is capaciteit. Beoordeel op basis daarvan of u de functie van wilt behouden foto's gedeeld op iCloud. Als u deze functie wilt deactiveren, drukt u gewoon op om deze te deactiveren. MacOS zal de inhoud van Cloudphotosd wissen, maar houd er rekening mee dat u geen albums vanaf uw Mac kunt delen.


De inhoud van het artikel voldoet aan onze principes van redactionele ethiek. Klik op om een ​​fout te melden hier.

Wees de eerste om te reageren

Laat je reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

*

  1. Verantwoordelijk voor de gegevens: Miguel Ángel Gatón
  2. Doel van de gegevens: Controle SPAM, commentaarbeheer.
  3. Legitimatie: uw toestemming
  4. Mededeling van de gegevens: De gegevens worden niet aan derden meegedeeld, behalve op grond van wettelijke verplichting.
  5. Gegevensopslag: database gehost door Occentus Networks (EU)
  6. Rechten: u kunt uw gegevens op elk moment beperken, herstellen en verwijderen.