Hvis du trenger å tilbakestille MacBook Pro, kan du gjøre det

MacBook Pro

Hvis du for eksempel har bestemt deg for å legge MacBook Pro ut for salg, bortsett fra å måtte slette dataene fra harddisken og la den være klar og ren, er det andre detaljer du bør ta i betraktning. Du bør ikke bare slette dataene du har samlet, og la det være som om skulle du oppdatere den fra bunnen av. Dine personlige data er også tilknyttet datamaskinen.

Som om det var en annen Apple-enhet, du kan utføre en tvungen sletting av de intime dataene du ikke skal overføre til den nye kjøperen eller hvis du for eksempel vil bruke den til andre formål, og du ikke vil gi et eksempel, ha iCloud-kontoen aktiv.

Slett de mest intime personopplysningene dine på MacBook Pro

Uansett årsaken til at du har bestemt deg for at MacBook Pro ikke lenger skal være en del av ditt daglige liv, må du vite at du må slette personlige data du må slette. For eksempel påloggingen, iCloud og de programmene som er kjøpt gjennom Mac App Store.

I andre Apple-enheter er det et alternativ i innstillingene å tilbakestille dem til fabrikkstatus. I MacBook Pro eksisterer den ikke, og prosessen er heller ikke reversibel og er heller ikke rask. Logisk vil det vare mer eller mindre avhengig av data og programvare du har.

Saken er komplisert (ikke for mye) hvis du abonnerer på Apple Music og / eller Apple TV. Før du logger ut av iCloud og etter å ha tatt en sikkerhetskopi i tilfelle fluene, må du avslutte de åpne øktene til disse to Apple-tjenestene.

Den samme prosessen må utføres for å avslutte Mac App Store og i iMessage. Ja, vi vet, og vi har advart deg, det er ikke raskt og det er også kjedelig. Når vi alle har stengt, Vi kommer til å fortsette å avslutte iCloud-kontoen til MacBook Pro. For å gjøre dette:

  • åpner Systempreferanser fra menyen eple
  • Velg Apple-ID i øvre høyre hjørne
  • Klikk på oversikt
  • Klikk på Meld av Nederst til venstre

En ting som forresten ofte blir glemt når du rengjør datamaskinen deaktiver alle enhetene som er koblet til MacBook Pro via Bluetooth. Ikke glem å gå gjennom den prosessen. Like enkelt som å lukke hver av disse dingsene.

Slå av enheter som er koblet til MacBook Pro

Når du har gjort alle disse trinnene, vil du kunne starte hva som er den virkelige tilbakestillingen av datamaskinen. For å gjøre dette, følg disse trinnene:

  • Start MacBook på nytt og hold den nede Kommando-R-tasten umiddelbart
  • Du vil se et startskjermbilde, som varierer mellom forskjellige Mac-er
  • Hvis du blir bedt om det, skriv inn passordet ditt. Det må være et administratorpassord, men hvis du er den eneste brukeren av Mac-en, er det deg.
  • Vent til Verktøy-vinduet åpnes. MacOS

Nå det viktigste av alt. Vi skal slette alle spor av oss på datamaskinen. Det vil ikke være noen vei tilbake. Det er på dette punktet vi må ha ting klart, for hvis ikke, tar vi feil. Vi velger diskverktøy og til venstre på skjermen vil vi se diskene som fungerer.

Apple har introdusert en ny skjult disk i macOS Catalina, kalt data

Vi velger den vi er interessert i å gjøre den helt ren og vi må velge Rediger-menyen og velge Slett APFS-volum. Vi må bekrefte i vinduet som kommer ut.

Vær forsiktig, på dette tidspunktet er det muligheten for å slette en volumgruppe. Vi anbefaler ikke å bruke dette alternativetFor hvis ikke, kan datamaskinen være en fin og kostbar papirvekt. Så vi velger Slett-knappen.

Vi velger navnet vi ønsker at det skal tildeles, men hvis du vil selge datamaskinen, er det selvfølgelig bedre enn kalt "Macintosh HD". Sist vi formaterer det (som standard).

På slutten har vi muligheten til installer macOS på nytt. Vi skriver inn passordet hvis du blir bedt om det, og bekrefter at den nyeste versjonen som MacBook Pro godtar er installert.

Vær tålmodig og når du er ferdig, du vil ha datamaskinen så fersk fra fabrikken.


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

Bli den første til å kommentere

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.