Slik deaktiverer du Apple Music og iTunes Connect

itunes-music-connect-1

Endringer lagt til i iTunes I den siste oppdateringen ble de fremhevet, og mange forbedringer er lagt til Apples programvare, men ikke alt er gode nyheter siden oppdateringen, som det kan sees i den siste feilen rapportert av brukere, og som påvirker avspilling av musikk på Apple Music hvis varigheten er mindre enn 60 sekunder.

Men hvis vi ikke ser bort fra disse problemene som kan eller ikke kan påvirke oss, hvis vi ikke egentlig er Apple Music-brukere, er det ikke nødvendig å ha det aktivt i iTunes-kontoen vår, som Connect-alternativet. Så hvis du er en av brukerne som ikke har abonnement vi skal vise trinnene for å deaktivere det fra iTunes og at dette ikke vises i menyen i den øverste linjen.

Å starte den første og åpenbart nødvendige tingen er å åpne iTunes enten på Mac eller PC. Når det er åpent, er det enkelt å utføre, og det første trinnet er å få tilgang til menyen til ITunes-innstillinger og få tilgang til fanen Begrensninger. Nå har vi igjen å velge alternativet Apple Music and Connect for å deaktivere dem og klikke OK.

itunes-music-connect-2

Når begge boksene er merket av i Begrensningsinnstillingene, ser vi ikke lenger disse to mindre i øverste linje i iTunes. Hvis du av en eller annen grunn vil aktivere dem igjen, må du bare fjern merket for disse to boksene, og du er ferdig.

itunes-music-connect-3

Mange brukere fortsetter til tross for fordelene med Apple Music, med andre musikkstrømmetjenester på enhetene dine, så å fjerne disse to iTunes-alternativene med henvisning til Apple Music og Connect vil ikke påvirke dem heller.


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

En kommentar, legg igjen din

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.

  1.   Globetrotter65 sa

    Takk for tipset.