Slik slår du av tekstforutsigelse i berøringslinjen

Tekstforutsigelse eller prediktiv tekst er aktiv på alt Apple-utstyr utenom boksen, enten det er en iPhone, iPad eller Mac i alt den er aktivert. I dette tilfellet vil vi se hvordan du slår av tekstforutsigelse i berøringslinjen av den nye Apple MacBook Pro. Det er veldig enkelt og krever ikke for mange trinn for å utføre deaktivering, dette gjør at brukeren kan slutte å se forslagene og rettskrivningskorrigeringene på berøringsskjermen til det nye teamet fra Cupertino-gutta.

I USA, i begynnelsen av salget av denne MacBook Pro med berøringslinje, tvang noen lærere elevene til å deaktivere disse forslagene og rettelsene på berøringslinjen, for å forhindre at elevene korrigerte tekstene sine med den. Men la oss stoppe det som skjer i USA og gå med 3 enkle trinn for å deaktivere denne løsningen i TB av MacBook Pro.

  • Vi åpner Systemvalg og går til Tastatur
  • Nå får vi tilgang til fanen Tekst
  • Vi deaktiverer ganske enkelt alternativet: Touch Bar skriveforslag

Med disse tre trinnene kan vi ganske enkelt deaktivere korreksjon og forslag i Mac Touch Bar, noe som vi kan også gjøre det direkte på resten av Apple-enhetene eller på en annen Mac. Når dette er deaktivert, slutter vi å se disse forslagene eller rettelsene i berøringslinjen til det nye utstyret. Hvis vi senere vil aktivere denne prediktive teksten på nytt, må vi bare reversere trinnene, og det er det.

 


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

Bli den første til å kommentere

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.