Del iCloud-lagringen din med familiemedlemmer på macOS High Sierra


Apple ønsker å være til stede i ditt daglige og familieliv. Kanskje på grunn av dette, lar det deg dele nesten alt innhold med resten av familiemedlemmene. En av nyhetene til macOS High Sierra er å kunne dele dataabonnementet vårt med resten av familien. Hvert familiemedlem kunne bruke data opp til grensen for abonnementet og opprettholde total privatliv med de andre medlemmene. I dette rommet kan du dele bilder, sikkerhetskopier og hvilken som helst filtype. Den negative delen, alternativet er tilgjengelig fra 200 Gb-abonnementet.

Alternativet er noe skjult. I denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du kommer dit.

  • Det første du bør gjøre er å åpne PSystemreferanser. Den har symbolet på klokkehjulene, med en grå bakgrunn.
  • Se etter symbolet iCloud og trykk på den.
  • På venstre side finner du et alternativ som sier: "Administrer familie". Velg den.
  • Det åpnes et vindu som kan ta noen sekunder å åpne. Nå øverst til høyre har du to faner. Trykk på «Mine apper og tjenester»
  • Nå i linjen til venstre finner du en funksjon med navnet: ICloud-lagring. Kom inn i det.
  • Nå finner du et vindu med egenskapene til planen din. Vi minner deg om igjen at det bare fungerer med planer som er lik eller større enn 200 Gb. Nederst finner du en knapp som indikerer: "Begynn deling" Når du har trykket på den, begynner du å dele dataplanen din med resten av familiemedlemmene dine.

Til slutt minner vi deg om iCloud-prisplaner, hvis dette nye alternativet er til din smak, og du vil abonnere eller øke abonnementet. De første 5 GB er gratis. Derfra kommer 50 Gb ut til € 0,99 / måned. 200 Gb er priset til € 2,99 per måned og til slutt koster 2 Tb € 9,99 per måned.


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

Bli den første til å kommentere

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.