Endelig slipper Kanye West sin siste singel på Apple Music Welcome!

Det dere alle må tenke på er at ingen kan si "Jeg vil ikke drikke dette vannet", og at når Apple er involvert, kan synspunktet endres med en god håndfull dollar eller veldig, veldig gode forhold. Det er det som sikkert har skjedd med sangeren Kanye West som for en stund siden sa at hans siste verk aldri ville være tilgjengelig på Apple Music.

Vel, "der jeg sa sier jeg at jeg sier Diego." Den siste singelen fra sanger Kanye West er nå tilgjengelig på Apple Music der det er tydelig at han har måttet svelge ordene sine. Årsaken til at han har ombestemt seg, har ikke vist seg, men det som er klart er at det er mye penger involvert. 

For omtrent halvannen måned siden, rapperen Kanye West han forsikret det Livet til Pablo, hans siste jobb, ville aldri være på Apple Music eller noen annen musikkstrømningsplattform enn den Tidal tilhører su partner Jay-Z. Vel, til tross for at han på det tidspunktet kritiserte Apple mye og tjenesten, har ikke bare publisert dette nye arbeidet på Apple Music, men har også gjort det på alle andre eksisterende tjenester.

Denne sangeren utgir vanligvis albumene sine og fortsetter senere å tilpasse sangene sine, og det er derfor hvis vi hører den endelige versjonen av sangen Famous som er til stede i Apple-musikk, er forskjellig fra den som ble publisert ved albumlanseringen. Det var derfor på den tiden Tidal har måttet gi ytterligere tretti dager gratis til abonnentene.


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

Bli den første til å kommentere

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.