Tøm dialogboksen når du starter eller avslutter en Mac

FORBUDT MENY

Hvis noe kjennetegner Apple-datamaskiner med hensyn til PC-er, er det hvor raskt de starter og samtidig hvor raskt de slår av. Vi kan også si at trinnet fra å være på å være i suspensjon og omvendt er raskere hvis mulig.

På den annen side, som vi har fortalt deg mer enn en gang, er systemet som Apple-datamaskiner har, mye mer stabilt enn andre, og det er fullt av små snarveier og verktøy som gjør det enklere å bruke.

I dag skal vi avsløre et lite triks som lar deg bestemme om du skal starte datamaskinen på nytt eller ikke, systemet vil vise deg dialogboksen som informerer deg om: Er du sikker på at du vil slå av datamaskinen?

Som skjer med deg hver dag, når du skal starte datamaskinen på nytt eller slå av den, når du klikker på eple-menyen og deretter starter på nytt eller av, spør systemet oss om vi virkelig vil utføre handlingen. Faktum er at det er en kombinasjon av nøkler som fører til at dialogboksen blir omgått av systemet, og når du klikker på nedleggelse eller omstart, utføres handlingen direkte uten ytterligere spørsmål.

 

APPELMENY For å ikke presentere deg denne dialogboksen, trykk bare på "alt" -tasten. for øyeblikket du skal trykke på markøren ordet slå av eller starte på nytt fra eple-menyen. Du vil se at når du trykker på "alt" -tasten, endrer både ordet og ordet omstart utseendet og mister de tre ellipsene på slutten av hver enkelt av dem, og dialogboksen vises ikke lenger, så systemet vil slå seg av eller den starter på nytt umiddelbart.

Dette er en annen av de mange snarveiene som de som har opprettet systemet kjenner perfekt, og resten av oss blir kjent litt etter litt.


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

4 kommentarer, legg igjen dine

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.

  1.   alvaro sa

    Interessant, jeg kjente ham ikke. Jeg oppdaget nylig etter 6 år ved hjelp av mac hvordan jeg åpner en mappe eller fil fra tastaturet ...

  2.   Noah HS (@noernandez) sa

    Takk for snarveien 🙂

  3.   pikerin sa

    alt + cmd + eject slår den av uten å spørre noe og uten å berøre musen, raskere umulig

  4.   Israel Ramos sa

    Hilsen
    Min Mac starter på nytt hvert 15. minutt, boksen vises hvis jeg er sikker på at jeg vil starte macen min på nytt, jeg vet ikke om det er en feil eller en konfigurasjon