Slik aktiverer du iTunes 12.1-modulen

itunes-widget

Den siste uken ga Apple ut den nye versjonen av iTunes 12.1 med muligheten til å bruke en Varslingssenter-widget av vår Mac. Denne widgeten er nyttig for holde oss informert hele tiden og med et enkelt klikk, om hvilken sang som spilles på Mac-en vår, samt de forskjellige handlingene knyttet til iTunes Radio-tjenesten.

Mange av oss tilbringer flere timer foran maskinen, og det er alltid interessant å livne opp arbeidet med favorittmusikken vår, så Apple syntes det var hensiktsmessig å legge til denne widgeten i varslingssenteret. Etter noen dager fra oppdateringen, spør noen brukere oss hvordan du aktiverer den nye widgeten på Mac og i dag vil vi se de enkle trinnene for å gjøre det.

For å bruke widgeten må vi først skrive inn Systempreferanser. Når det er åpent, er det så enkelt hvordan du klikker på alternativet Utvidelser og vi bekrefter at iTunes-widgetkontrollen er valgt. Hvis det ikke er det, klikker du på det, og vi har allerede widgeten aktiv for å kunne plassere den der vi vil i varslingsfeltet på vår Mac.

Systemvalg / sikkerhet og personvern

Når det er aktivt, er det bare å gå inn i iTunes og klikke på en av sangene eller albumene våre for å sjekke at alt fungerer bra. Hvis det fungerer, må varslingsfeltet slukke når vi spiller en sang og widgeten med all informasjonen til sangen vi lytter til i det øyeblikket.


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

Bli den første til å kommentere

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.