Slik legger du til en sang i iCloud Music Library

Når du surfer gjennom Apple Music-sanger og spillelister, vil mange av sangene du vil laste ned. For å sikre at alle disse sangene er tilgjengelige på alle enhetene dine, er det best å legge dem til iCloud Music Library, musikkbiblioteket ditt i skyen. Dette er faktisk veldig enkelt å gjøre.

Bla gjennom Apple Music søke og lytte til favorittmusikken din. Når du finner den sangen eller spillelisten du vil legge til i musikkbiblioteket ditt iCloud, trykk på trepunktssymbolet du ser ved siden av sangen.

Legg til sang i iCloud Music Library

Klikk på "+" -knappen. Hvis du vil legge til en komplett spilleliste eller et album, kan du trykke direkte på + som du finner øverst. Når du har valgt dette + ikonet, blir sangen, listen eller albumet lagt til i Min musikk. Nå er den sangen tilgjengelig på alle enheter du bruker iCloud Music Library.

iCloud Music Library

Når en sang eller spilleliste er lagt til i Min musikk, vil + -ikonet forvandles til et lite skyikon med en pil inne i den som peker nedover. Trykk på sky-knappen for å laste ned sangen, albumet eller spillelisten til enheten uten å være koblet til internett.

IMG_4364

Og hvis du vil, kan du også slett en sang fra Apple Music.

Ikke glem det i vår seksjon Guider Du har til din disposisjon et stort utvalg av tips og triks for alle Apple-enheter, utstyr og tjenester.

KILDE | iPhone Life


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

Bli den første til å kommentere

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.