Nei, AirTags kan ikke dele plassering i en familiegruppe

AIRTAG

Og dette er noe som ser ut til å ha vært uklart for mange av brukerne som har kjøpt disse Apple AirTags. Disse enhetene kan ikke dele plasseringen i en familiegruppe, og det ble forklart av Apple samme dag av lanseringen. AirTags er forskjellige enheter fra Apple-utstyr og ikke tillat delingssted i en familiegruppe.

Enkeltmedlemmer i samme familiegruppe de kan bruke Finn min-appen for å se plasseringen til andre familiemedlemmers Apple-enheter inkludert iPhone, iPad, Mac, AirPods og Apple Watch, men i tilfelle AirTags er dette ikke tilfelle.

I Apple-nettseksjonen i forumene for støtte for samfunnet er det flere klager i denne forbindelse, som også gjenspeiles på siden MacRumors, viser noen negative brukerkommentarer om dette emnet. Og er det Mange tror at AirTags kan spores av forskjellige familiemedlemmer i Søknadsprogrammet, og dette er ikke tilfelle.

Det kan forstås at innen en familiegruppe er det muligheten for å spore AirTag, men fra begynnelsen Apple gjorde det klart at de ikke ville tillate denne oppfølgingen.

Som Apple har forklart, er det eneste AirTag-privilegiet som er gitt til folk i en iCloud Family Sharing-gruppe det kan stille "AirTag-oppdaget" sikkerhetsvarsel som vises når en AirTag reiser med dem og er registrert i andres navn. På samme måte kan AirTag-eieren deaktivere sikkerhetsvarsler for å forhindre andres iPhone i å oppdage det som en uønsket sporing.


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

Bli den første til å kommentere

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.