Spar diskplass med Photos-applikasjonen ved å deaktivere automatisk kopi til biblioteket

Bilder-dupliserer bilder-0

Alternativet for automatisk kopiering i biblioteket i Photos for Mac-applikasjonen er aktivert som standard, og dette betyr at hvert bilde som legges til via applikasjonen til datamaskinen i du vil ha kopien din i bildebiblioteket (Fotobibliotek. Bildebibliotek) uansett hvor originalen er. Dette betyr at filen som inneholder biblioteket vil øke størrelsen eksponentielt, siden den er ment for brukere som ikke er vant til eller ikke er interessert i å bestille bilder for å lagre dem på et bestemt sted, og denne operasjonen utføres automatisk av systemet seg selv.

Vi har imidlertid muligheten til å deaktivere dette alternativet slik at la oss være de som manuelt organiserer stedene slik at Photos-applikasjonen ikke er noe annet enn en nettleser og redaktør av nevnte bilder uten å ha noen annen funksjon utover det.

Bilder-dupliserer bilder-1

Det anbefales virkelig ikke å deaktivere alternativet hvis vi ikke er sikre på hva vi gjør eller hva dette betyr en funksjon rettet mot mer avanserte brukere eller bare at de er mer bevisste på manuell administrering av bildene. Apple har forlatt dette alternativet som standard med god grunn, siden hvis det er deaktivert når vi importerer bilder fra vårt digitale kamera eller iPhone, blir de ikke kopiert automatisk eller når du importerer en Blenderåpning eller iPhoto-bibliotek til bilder.

Hvis du har bestemt deg for å gjøre det med alt, er det veldig enkelt å utføre det, vi trenger bare å kjøre applikasjonen og flytte til Bilder-menyen øverst til venstre for å velge preferanser. Når vi er inne, vil det være nok å fjerne bekreftelseskontrollen fra alternativet "Kopier elementer i fotobiblioteket", fra dette øyeblikket vil det ikke være noen sikkerhetskopi for bildene vi administrerer i applikasjonen.


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

En kommentar, legg igjen din

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.

  1.   Dani G. sa

    Men hvis jeg har bildene i streaming, blir de importert, ikke sant? Fordi når iPhone er koblet til, har du ikke muligheten til å kopiere bildene til et annet sted.