Hvordan slette data fra berøringslinjen

berøringslinje

Touch Bar, foreløpig bare utstyrt på MacBook Pro, lagrer tilleggsinformasjon for drift og Touch ID, som de slettes ikke automatisk når du formaterer Mac-en eller installerer operativsystemet på nytt. På denne måten, hvis du vil slette spor etter berøringslinjen, må du slette den manuelt, en prosess som selvfølgelig bare fungerer på MacBook Pro som har denne OLED-berøringsskjermen. Slett alle dataene fra dette OLED-berøringspanelet, det er bare nødvendig i tilfelle du planlegger å selge Mac-en, du skal sende den til teknisk service eller hvis du vil utføre en ren installasjon av operativsystemet, som om du nettopp hadde kjøpte MacBook Pro.

Sletteprosessen også vil slette alle fingeravtrykkene som er lagret i Touch ID integrert i Touch Bar og for å gjøre det må du følge trinnene som jeg beskriver nedenfor. Du kan fortsette å lese med full sjelefred siden prosessen er veldig enkel og du ikke trenger å være ekspert for å gjøre det.

  • Først og fremst må vi starte Macen i gjenopprettingsmodus, og fortsette å trykke på Command + R-tasten mens den starter opp.
  • Klikk på Verktøy innen macOS Utilities og velg Terminal.
  • Deretter skriver vi følgende tekst uten anførselstegn: "xartutil –serase-all"

Avklaring. Foran "slett" er det to bindestreker, men visuelt vises bare en.

  • Vi skriver Ja i bekreftelsesmeldingen. Deretter starter vi Mac-en på nytt, og vi begynner å installere operativsystemet på nytt, formatere harddisken eller gjøre det som har tvunget oss til å slette alle dataene som er lagret i berøringslinjen på MacBook Pro 2016.

Denne prosessen er ansvarlig for å fjerne dataene fra berøringslinjen, det tvinger ikke en omstart hvis den fungerer uregelmessig.


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

Bli den første til å kommentere

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.