Skjul skrivebordsikonene dine raskt med Desktop Ghost Pro

Med lanseringen av macOS Mojave introduserte Apple en ny funksjon kalt Stacks, en funksjon som lar oss gruppere alle filer av samme type på skrivebordet. Denne funksjonen tillater oss gruppere raskt innholdstypen på skrivebordet vårt å sette ordre.

Imidlertid er det ikke en løsning for alle, ettersom noen brukere, avhengig av deres behov, kan trenge at alle stasjonære gjenstander raskt blir skjult for å vise et helt rent skrivebord. Vi kan skjule skrivebordsikonene gjennom Terminal, men ikke alle har den nødvendige kunnskapen.

Desktop Ghost Pro er et lite program som tillater oss skjul og vis alle ikonene som finnes på skrivebordet på vår Mac raskt og enkelt. Denne applikasjonen er tilgjengelig via dokken og den øverste menylinjen. Innenfor konfigurasjonsalternativene kan vi stille den til å starte hver gang vi kjører datamaskinen.

Det tillater oss også bruk en snarvei for å skjule / vise alle ikonene funnet på skrivebordet til teamet vårt. Men hvis vi ikke ønsker å skjule alle ikonene til filene som er på skrivebordet, kan vi bruke et filter for å ekskludere hvilken type filer vi vil fortsette å vise.

Første gang vi starter Desktop Ghost Pro vil be oss om tilgang til skrivebordet vårt, en nødvendig tillatelse for å kunne skjule og vise ikonene på skrivebordet vårt. Når ikoner er skjult, flyttes de ikke midlertidig til noen annen mappe, men aktiverer i stedet egenskapen Skjul filer som er tilgjengelig i macOS.

Desktop Ghost Pro er priset til 1,09 euro, krever OS X 10.11, 64-biters prosessor. og søknad er tilgjengelig på engelsk.


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

Bli den første til å kommentere

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.