Slik slår du raskt av skjermen på Mac-en

finner-mac

Hvis vi jobber med en Mac hver dag, hjemme eller hjemme, er det sannsynlig at hvis vi bruker mye tid foran den, vi får noe uventet besøk på den tiden og at det kan forstyrre arbeidet vårt, enten fordi det ikke er ferdig ennå og vi ikke ønsker å motta absurde forslag om det, eller fordi vi forbereder en overraskelse som vi ikke vil at noe familiemedlem skal se før noen andre . For å gjøre dette, er det raskeste, avhengig av hvilken Mac-modell vi har, å lukke skjermen hvis det er en bærbar PC, slå av skjermen som Mac-en er koblet til, eller bruke en kombinasjon av taster.

Tastekombinasjonen er den raskeste og mest nyttige løsningen på det øyeblikket du slår av skjermen. Selv om vi også kan konfigurere Mission Control slik at skjermspareren starter når den fører til hjørnet som er konfigurert for dette formålet, men også hvis vår intensjon ikke bare er å skjule det vi gjør, men det vi ønsker er å slå av skjermen helt fordi vi kommer til å avslutte, er dette alternativet ikke nyttig.

Men Apple tenker alltid på alt, og gjennom en hurtigtast kan vi raskt slå av Mac-skjermen på mindre enn et sekund. Deretter Vi viser deg kombinasjonen av nøkler du skal bruke.

Slå raskt av skjermen på Mac-en

OS X tilbyr oss to alternativer for raskt å slå av skjermen på Mac-en vår, kombinasjon over tid vil vi bli vant til å bruke og det vil ikke være mye av et problem å bruke dem raskt:

  • Skift (⇧) -Ctrl (⌃) - Løs ut
  • Skift (⇧) -Ctrl (⌃) - Strøm. Dette siste trikset fungerer perfekt på de nyeste Mac-modellene.

Når vi har trykket på tastekombinasjonen alle skjermene som er koblet til Mac-en vil slå seg av automatisk.


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

En kommentar, legg igjen din

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.

  1.   Fernando sa

    Det er et alternativ like raskt eller raskere, som bruker "Aktive hjørner" og setter skjermen i dvale.