Telegram-applikasjonen for Mac er oppdatert til versjon 2.19

telegram-pc2

Telegram-applikasjon for OS X når versjon 2.19 med noen endringer og forbedringer i den. Denne applikasjonen som jeg har ubrukt tid på min Mac for et problem som ikke ble løst før denne versjonen ble nådd i mitt tilfelle. Og det er at etter oppdatering ser det ut til at det har fungert igjen på min Mac av seg selv, siden jeg i prinsippet ikke har rørt noe. Uansett fungerer den nye versjonen av Telegram på min Mac igjen, og jeg bruker den allerede igjen som den viktigste, siden jeg liker Telegram Desktop, men jeg liker denne til å håndtere meldinger.

Men vi skal fokusere på forbedringene som legges til i denne nye versjonen, og det er at, som i iOS-versjonen, er tre viktige nye funksjoner lagt til. Den første er evnen til å se presenterte klistremerker, som vi kan installere og vise nye klistremerker fra innstillingene. Den andre forbedringen er at klistremerker lagres automatisk etter 200 og alt godt arkivert. Endelig har vi grupper forhåndsvisning, hvor brukeren kan «se hvilken fot gruppen har på seg» før han blir med i den permanent og på denne måten vite om det passer oss eller ikke.

De er små, men interessante forbedringer som blir lagt til OS X-appen. Det er sant at oppdateringen kom sist fredag, og noen kan allerede ha den installert, men hvis du er en av dem som ikke fant ut, som det er mitt tilfelle , nå kan du oppdatere uten problemer.


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

Bli den første til å kommentere

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.