Tweetbot senker prisen på appen for OS X

tweetbot-1

Hvis det er en Twitter-manager eller klient som er på alles lepper i dag, er dette utvilsomt Tweetbot. Når vi snakker om denne typen tredjepartsapplikasjoner for å administrere kontoene eller Twitter-kontoen vår, Tweetbot er til stede.

Så rart det kan virke og med tanke på at ikke alle Tweetbot-nyheter er positive, er appens suksess tydelig. Nå er den også i salg, og vi kan få den til en lavere pris enn vanlig, Mac-appen har en pris på 9,99 euro siden oktober i fjor og er nå på 6,99 euro.

Søknaden for Mac ble oppdatert for noen dager siden med noen forbedringer og spesielt forbedringen i synkroniseringen mellom Mac- og iOS-enhetene våre. Nå kan prisreduksjonen gi et løft til alle de brukerne som ønsker å kjøpe appen.

tweetbot-mac-split-view-2

I mitt personlige tilfelle kan jeg si at det er min favoritt Twitter-klient, og for øyeblikket endrer jeg det ikke for en annen. Det er sant at den offisielle Twitter-appen for Mac og iOS forbedres med hver oppdatering (i tillegg til å være gratis) men Jeg er for vant til fordelene med Tweetbot og endrer det ikke.

Reduksjonen i prisen kan være i en begrenset periode eller bli en stund, avklarer ikke utvikleren dette i beskrivelsen, så ikke utsett kjøpet for lenge hvis du har lyst til å ha det på din Mac. Dette er den direkte lenken. slik at du kan laste ned det velkjente programmet.


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

Bli den første til å kommentere

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.