خپل د Picasa عکسونه Google+ ته بیک اپ کړئ

د PICASA کاپيګانې

پداسې حال کې چې د کمپیوټر کلاوډ خدماتو نړۍ کې پرمختګ ته دوام ورکوي او د هر یو انتخابونو ، شرکتونو لکه اپل او د ګوګل دوی د مختلف وسیلو سره د بیک اپ او همغږي کولو مسلې ته ادامه ورکوي چې کارونکي یې د عکسونو او ویډیوګانو په شرایطو کې لري.

لکه څنګه چې موږ ټول پوهیږو ، ایپل په خپل آی کلاډ بادل کې زموږ د وسایلو بیک اپ کاپيونو کې موږ ته یو څه شمیر عکسونه خوندي کوي. له بل پلوه موږ د عکس سټرینګ خدمت لرو چې موږ ته د دوی لوی شمیر د وسیلو تر مینځ بدلون راولي چې موږ ورسره اړیکه نیولې ده. اوس ګوګل راځي او د پام وړ خدمت ته وده ورکوي picasa.

نن ورځ موږ تاسو ته وایو چې ګوګل د OSX لپاره د پکاسا نسخه نوي کړي چې پدوی کې یې یو نوی افادیت شامل کړی دی د Google+ آٹو بیک اپ. دا ګټور به په داسې ډول کار وکړي چې په شاليد کې ، دا به د عکسونو او ویډیوګانو اتوماتیک بیک اپ رامینځته کړي چې موږ یې زموږ د Google+ حساب کې اشاره کوو. د عکسونو حد چې موږ یې پورته کولی شو شتون نلري تر هغه چې هغه عکسونه چې موږ اپلوډ کوو د 2048 پکسل څخه ډیر نه وي. که اندازه لویه وي ، نو دا به د هغه ځای حساب کول پیل کړي چې موږ یې په ګوګل ډرایو کې لرو.

د پیکا سکرین

د PICASA ډیسک

سربیره پردې ، د Dropbox په څیر ، دا موږ ته دا امکان راکوي چې په اتوماتيک ډول د عکسونو او ویډیوګانو کاپي په پنډریو یا حافظه کارتونو کې خوندي کړو چې موږ کمپیوټر سره وصل کوو.

د Google+ آٹو بیک اپ درلودو لپاره ، تاسو باید پیکا د رسمي ویب پا fromې څخه ډاونلوډ کړئ او تاسو به وګورئ چې که څه هم دا نوې افادیت د پکاسا سره هیڅ تړاو نلري ، دا د DMG کې راځي چې موږ ډاونلوډ کړی.

DMG PICASA

نور مالومات - پیکا 3.5 د میک لپاره

ډاونلوډ - picasa


د مقالې مینځپانګه زموږ د اصولو سره سمون لري ایډیټیک اخلاق. د غلطۍ راپور ورکولو لپاره کلیک وکړئ دلته.

لومړی د تبصره کولو لپاره وئ

خپله نظر پرېږدئ

ستاسو د بریښنا لیک پته به خپره نه شي. اړین برخو سره په نښه شوي دي *

*

*

  1. د معلوماتو لپاره مسؤل: میګیوانجل ګاتین
  2. د معلوماتو هدف: د سپیم کنټرول ، د نظر مدیریت.
  3. قانونیت: ستاسو رضایت
  4. د معلوماتو راټولول: معلومات به د قانوني مکلفیت پرته دریمې ډلې ته نه لیږدول کیږي.
  5. د معلوماتو ذخیره: ډیټابیس د Occentus شبکې (EU) لخوا کوربه شوی
  6. حقونه: په هر وخت کې تاسو کولی شئ خپل معلومات محدود ، له سره تنظیم او حذف کړئ.