Cum să goliți coșul de gunoi al computerului dvs. Mac la fiecare 30 de zile

Sigla Finder

Este posibil ca mulți dintre voi să utilizați deja acest lucru opțiune de spălare automată la fiecare 30 de zile pe Mac, dar cu siguranță mulți utilizatori noi și alții nu atât de noi, nu îl folosesc. Această opțiune este disponibilă de mult timp în macOS, ne permite să păstrăm computerul ceva mai curat.

Poate părea complicat să efectuați această acțiune, dar este foarte simplu și poate fi programat direct din preferințele Finder. Astăzi vom vedea cum puteți șterge automat elementele din coșul de gunoi după 30 de zile de a fi în el.

Cum să ștergeți automat elementele din coșul de gunoi după 30 de zile

Găsitor

Primul lucru despre care trebuie să fim clari este că, odată șterse din coșul de gunoi, dacă nu avem o copie în Time Machine, vom pierde total datele, așa că nu va fi posibil să le recuperăm odată șterse. În acest sens, continuăm să recomandăm faceți întotdeauna o copie a Time Machine, Deci, după ce am spus acest lucru, vom vedea cum să activăm această ștergere automată a fișierelor pe care le avem în coșul de gunoi de pe Mac-ul nostru.

  • Primul lucru de făcut este să introduceți Finder-ul pe Mac, selectați Finder din meniul de sus și faceți clic pe Preferences
  • Faceți clic pe opțiunea Advanced
  • Selectăm opțiunea „Eliminați articolele din coșul de gunoi după 30 de zile”

Inteligent. Acum, de fiecare dată când trec 30 de zile echipa în sine va șterge automat toate articolele pe care le-ați stocat în coșul de gunoi și că, în mod logic, nu veți mai putea recupera decât dacă aveți o copie veche a Time Machine în care apar acele documente, fișiere, fotografii și altele ...


Conținutul articolului respectă principiile noastre de etică editorială. Pentru a raporta o eroare, faceți clic pe aici.

Fii primul care comenteaza

Lasă comentariul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

  1. Responsabil pentru date: Miguel Ángel Gatón
  2. Scopul datelor: Control SPAM, gestionarea comentariilor.
  3. Legitimare: consimțământul dvs.
  4. Comunicarea datelor: datele nu vor fi comunicate terților decât prin obligație legală.
  5. Stocarea datelor: bază de date găzduită de Occentus Networks (UE)
  6. Drepturi: în orice moment vă puteți limita, recupera și șterge informațiile.