Cum să părăsiți Family Sharing

Există mai multe moduri diferite de a părăsi un grup de Familie Sharing o Împărtășește cu familia cu toate acestea, există câteva reguli care trebuie luate în considerare mai întâi. În postarea de astăzi vom vedea cât de ușor este să părăsiți En Familia și tot ce implică acest lucru

Odată ce părăsiți grupul În familie Veți pierde accesul la majoritatea conținutului care a fost achiziționat de alți membri ai aceluiași grup, inclusiv aplicații, achiziții în aplicație, filme, cărți, muzică sau stocare în icloud.

Dacă sunteți unul dintre membrii În familie Peste 13 ani care dorește să părăsească grupul, trebuie doar să accesați Setări, iCloud, Familie, să faceți clic pe numele dvs. și să derulați în jos până când faceți clic unde sunteți indicat pentru a părăsi grupul. Și gata! Totul este făcut până acum. Dar continuă să citești după imagine.

Captură de ecran 2016-02-13 la 16.51.16

Dacă sunteți organizatorul grupului En Familia, nu veți vedea opțiunea de a-l părăsi. În schimb, veți găsi opțiunea de a opri partajarea. Selectarea acestei opțiuni va dizolva grupul familiei. Este important să rețineți că, dacă aveți membri ai familiei cu vârsta sub 13 ani, va trebui să îi transferați către un alt grup de familie înainte de a putea opri partajarea.

abandonează partajarea cu familia

Și dacă aveți vârsta sub 13 ani, puteți fi transferat la un alt grup Family Sharing, atâta timp cât sunteți invitați de organizatorul acestuia și dacă organizatorul grupului dvs. actual îl autorizează.

În plus față de cele de mai sus, ar trebui să luați în considerare câteva informații importante cu privire la partajarea familiei:

  • După ce părăsiți un grup de familie, vă puteți alătura sau creați unul nou, dar puteți schimba grupurile doar o dată pe an.
  • Membrii familiei cu vârsta peste 13 ani pot părăsi un grup în orice moment, iar organizatorul grupului poate elimina în orice moment membrii cu vârsta peste 13 ani.
  • Copiii cu vârsta sub 13 ani nu pot fi eliminați dintr-un grup de familie, pot fi transferați doar într-un alt grup de familie.
  • Dacă organizatorul familiei încetează partajarea sau părăsește grupul, grupul familiei se dizolvă.

După cum puteți vedea, părăsirea unui grup În familie Este ușor, dar aveți grijă să nu dizolvați accidental grupul!

Nu uitați acest lucru în secțiunea noastră Tutoriale Aveți la dispoziție o mare varietate de sfaturi și trucuri pentru toate dispozitivele, echipamentele și serviciile dvs. Apple.

Apropo, nu ați ascultat încă episodul 18 din Apple Talkings? Podcast-ul lui Applelised.

SURSA | Viața iPhone


Conținutul articolului respectă principiile noastre de etică editorială. Pentru a raporta o eroare, faceți clic pe aici.

Un comentariu, lasă-l pe al tău

Lasă comentariul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

  1. Responsabil pentru date: Miguel Ángel Gatón
  2. Scopul datelor: Control SPAM, gestionarea comentariilor.
  3. Legitimare: consimțământul dvs.
  4. Comunicarea datelor: datele nu vor fi comunicate terților decât prin obligație legală.
  5. Stocarea datelor: bază de date găzduită de Occentus Networks (UE)
  6. Drepturi: în orice moment vă puteți limita, recupera și șterge informațiile.

  1.   Xavier el a spus

    Dacă am o bibliotecă iCloud cu Apple Music, când plec singur să plătesc abonamentul, muzica descărcată este ștearsă? Sau păstrez timp X pentru a vedea dacă mă abonez?